Coronavirus

In de huidige fase van het coronavirus in Nederland zijn onze maatregelen erop gericht om oudere en kwetsbare personen te beschermen en verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen.

Dit houdt in dat wij ALLEEN nog de hoog noodzakelijke zorg verlenen. Voor minder spoedeisende klachten kunt u tot nader bericht niet bij ons terecht. Wij zullen de klachten die dat toelaten zoveel mogelijk telefonisch of per email (met evt. foto’s) afhandelen. Ook bloedafname is niet mogelijk.

Reeds gemaakte afspraken worden, indien mogelijk, afgebeld en telefonisch afgehandeld. Afspraken die gepland staan bij onze POH-GGZ gaan wel op de geplande tijdstippen door, alleen zullen de afspraken TELEFONISCH plaatsvinden. Onze POH-GGZ zal u rond het afgesproken tijdstip bellen.

Mocht het toch noodzakelijk zijn dat u naar de praktijk komt, dan verzoeken wij u exact op het geplande tijdstip binnen te komen en in de wachtkamer op afstand van de andere aanwezigen plaats te nemen.

Bel wel direct de huisarts of huisartsenpost als één of meer van deze punten voor u klopt:

Ga NIET naar de huisarts toe. Voor kinderen zijn de adviezen hetzelfde als voor volwassenen.

Het NHG heeft goede informatie voor u als patiënt gemaakt via thuisarts.nl. Voor andere vragen en antwoorden kunt u kijken op de website van het RIVM. Heeft u algemene vragen over het coronavirus, dan kunt u ook bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351.